Värmer

Acma HP 4900 Four Seasons har en högeffektiv rotationskompressor som producerar 4,5 gånger tillförd energi. Tekniken bygger på förnyelsebar energi ur uteluften och återanvänd energi ur husets ventilationsluft.

Det finns ingen utomhusdel vilket gör att energin passerar genom maskinen och återanvänds. Detta ger en ordentlig besparing på årsförbrukningen för uppvärmning.

Värmen sprids i hela huset och återanvänds hela tiden, året runt, även kalla vinterdagar. Acma är idealiskt i kombination med braskamin, kakelugn eller vedspis då den återanvänder energin igen och igen men alltid i ny frisk luft. Förbrukad luft lämnar aggregatet minusgradigt. 

Fördelar:

  • Ekonomisk uppvärmning
  • En enda enhet inomhus
  • Snabb och enkel installation
  • Lönsam energibesparing
  • Klok investering

Återanvänder energin

Acma är idealisk i kombination med braskamin, öppen spis, kakelugn eller vedspis då Acma återanvänder energin om och om igen, men alltid i ny frisk luft.
Acma kamin

Acma HP 4900 Four Seasons

Acma HP Four Seasons är en värmepump helt utan utomhusdel som jobbar med både luft/luft och frånluft samtidigt vilket ökar effektiviteten. Få friskluftsventilation och luftrening på köpet! Aggregatet är väl beprövat för att ventilera bort radon som är ett problem i många bostäder.

POLAR AIR - Aircondition / värmepump

Trött på värmen? Skaffa skön svalka i frisk luft! Installera själv en POLAR AIR AC-unit utan utomhusdel. Endast två hål i väggen och jordat eluttag (krävs därför ingen behörighet).

Radon problem?

Har ni problem med förhöjda radonvärden i ert hus? Då kan vi hjälpa er både med mätutrustning och en kombinerad lösning med vår Acma HP ventilationsvärmepumo och en radonsug.

Friskluftsventilation

Visste ni att vår Acma ventilationsvärmepump byter luft i en normalstor villa ca 20 gånger per dygn. Man får därmed in 200 m3 ren frisk luft varje timme.

Please publish modules in offcanvas position.