EnerSave Acma HP 4900 Four Seasons

Acma HP Four Seasons värmepumpar är i princip två värmepumpar med allt inbyggt, i ett enda aggregat utan utomhusdel och motsvarar en luft/luft värmepump (som normalt har en del utomhus och en del inomhus), men även en frånluftsvärmepump som tar hand om all energi i din ventilationsluft. Den går annars förlorad.

Acma HP Four Seasons är de enda värmepumparna på marknaden för både luft/luft och frånluft i kombination som dessutom kan kanalanslutas. Acma HP Four Seasons tillverkas i Sverige för vårt nordiska klimat.  

Systemet ger:

  • ett behagligt inomhusklimat med värme på vintern och kyla på sommaren
  • effektiv friskluftsventilation
  • luftbehandling

Aggregatet har stora värmebatterier och en högeffektiv rotationskompressor som producerar ca 4,5 gånger tillförd energi,vilket ger en ordentlig besparing på årsförbrukningen för uppvärmning. Värmen genereras ur såväl uteluften som husets ventilationsluft (frånluft) till skillnad från konventionella värmepumpar.

Acma display närbild Acma 4-funktionssystem är idealiskt som  basvärmesystem i hus med direktverkande el eller vattenburen värme.

Den befintliga el- eller oljepannan kan hålla i många år till, när uppvärmningen tas över av värmepumpen. Om pannan dock är slut, kan en ny modern elpanna offereras för färskvattenberedning och spetsvärme.

Många flexibla installationslösningar
Acma värmepumpar passar alla hus och kan installeras med en elegant täckmöbel för uppställning mot yttervägg i hall, vardagsrum, gillestuga m m. 
Acma finns också med kanalanslutning för dold installation i t ex källare, på vind eller förråd. Installation sker normalt över dagen.
För mer information, se Installationslösningar.

Acma värmepumpar har ingen utomhusdel och behöver endast
två hål i väggen, en slang för kondensvatten samt ett jordat eluttag. 

Acma värmepumpar går utmärkt att installera med dold kanalinstallation eller att koppla på befintligt kanalsystem.

pdfLADDA NER PRODUKTBLAD I PDF

Intresserad av luft/vattensystem?

Är ni intresserad av luft/vattensystem har vi även ett prisvärt paketalternativ med Acma HP Four Seasons och CTCs energisnåla och legionellasäkra el-panna. Då får man både friskluftsventilation, uppvärmning och varmvattenberedning.

Kontakta oss för mer information:  
Tel: 08-594 69 020
E-mail: info@enersave.se

pdfLADDA NER PRODUKTBLAD ACMA + CTC I PDF

Elegant täckmöbel

Acma kan beställas med en elegant täckmöbel.

Ingen utomhusdel

Acma har allt inbyggt i en enda enhet inomhus.Du slipper därför störa dig själv och dina grannar med surrande utomhusfläktar.

Acma HP 4900 Four Seasons

Acma HP Four Seasons är en värmepump helt utan utomhusdel som jobbar med både luft/luft och frånluft samtidigt vilket ökar effektiviteten. Få friskluftsventilation och luftrening på köpet! Aggregatet är väl beprövat för att ventilera bort radon som är ett problem i många bostäder.

POLAR AIR - Aircondition / värmepump

Trött på värmen? Skaffa skön svalka i frisk luft! Installera själv en POLAR AIR AC-unit utan utomhusdel. Endast två hål i väggen och jordat eluttag (krävs därför ingen behörighet).

Radon problem?

Har ni problem med förhöjda radonvärden i ert hus? Då kan vi hjälpa er både med mätutrustning och en kombinerad lösning med vår Acma HP ventilationsvärmepumo och en radonsug.

Friskluftsventilation

Visste ni att vår Acma ventilationsvärmepump byter luft i en normalstor villa ca 20 gånger per dygn. Man får därmed in 200 m3 ren frisk luft varje timme.

Please publish modules in offcanvas position.