Om EnerSave

EnerSave AB, med huvudkontor i Sollentuna, är ett familjeägt svenskt företag som specialiserat sig på unika högteknologiska produkter och metoder inom energibesparing och miljöteknik.

Vi har över 45 års samlad erfarenhet av VVS-tekniska installationer, både nationellt och internationellt, med entreprenad för bland annat vatten, värme, kyla m m. Sedan mitten av 90-talet har vi renodlat vår verksamhet och övergått till specialistområdet inom VVS, nämligen ENERGI och MILJÖ.

Vi tillverkar och representerar unika tekniska produkter inom energibesparing och miljöteknik för alla slags fastigheter, med fokus på villa-, lägenhets- eller fastighetsägarens ekonomi. Bland produkterna finns exempelvis fyrfunktionsvärmepumpen Acma HP 4900 Four Seasons, som både är en luft/luftvärmepump och frånluftsvärmepump i kombination, utan utomhusdel. Acma tillverkas i Sverige för vårt nordiska klimat.

EnerSave kan hjälpa Dig att spara tusenlappar i energikostnader och samtidigt tänka på miljön!

Välkommen till vår hemsida!

We care for you and our world

Acma HP 4900 Four Seasons

Acma HP Four Seasons är en värmepump helt utan utomhusdel som jobbar med både luft/luft och frånluft samtidigt vilket ökar effektiviteten. Få friskluftsventilation och luftrening på köpet! Aggregatet är väl beprövat för att ventilera bort radon som är ett problem i många bostäder.

POLAR AIR - Aircondition / värmepump

Trött på värmen? Skaffa skön svalka i frisk luft! Installera själv en POLAR AIR AC-unit utan utomhusdel. Endast två hål i väggen och jordat eluttag (krävs därför ingen behörighet).

Radon problem?

Har ni problem med förhöjda radonvärden i ert hus? Då kan vi hjälpa er både med mätutrustning och en kombinerad lösning med vår Acma HP ventilationsvärmepumo och en radonsug.

Friskluftsventilation

Visste ni att vår Acma ventilationsvärmepump byter luft i en normalstor villa ca 20 gånger per dygn. Man får därmed in 200 m3 ren frisk luft varje timme.

Please publish modules in offcanvas position.