Luftbehandlar

En unik egenskap med Acma Four Seasons är att man också får luftbehandling på köpet. Inneluften byts ut 15 ggr per dygn i en normalstor villa. Luften fuktbalanseras för att ge en frisk och sund inomhusmiljö och renas kontinuerligt via dubbla inbyggda filter som enkelt tvättas och återanvänds.

Byggradon kan effektivt ventileras bort genom den stora luftväxlingen. Många referenser finns. Kontakta oss för mer information vad gällerradonsanering.  

Med en Acma minskar man problemen med torr och statiskt laddad luft, vilket är vanligt vid uppvärmning med el-radiatorer.

Byggradon, tobaksrök, dålig lukt etc vädras effektivt bort och risken för mögel minimeras.

Fördelar:

  • Renar luften
  • Luftfuktsbalanserar
  • Syresätter luften
  • Minskar pollen
  • Lindrar astma och allergier

 

Luften fuktbehandlas för att ge en frisk och sund inomhusmiljö och renas kontinuerligt via dubbla inbyggda filter som enkelt kan tas ut, tvättas och återanvändas.

Acma HP 4900 Four Seasons

Acma HP Four Seasons är en värmepump helt utan utomhusdel som jobbar med både luft/luft och frånluft samtidigt vilket ökar effektiviteten. Få friskluftsventilation och luftrening på köpet! Aggregatet är väl beprövat för att ventilera bort radon som är ett problem i många bostäder.

POLAR AIR - Aircondition / värmepump

Trött på värmen? Skaffa skön svalka i frisk luft! Installera själv en POLAR AIR AC-unit utan utomhusdel. Endast två hål i väggen och jordat eluttag (krävs därför ingen behörighet).

Radon problem?

Har ni problem med förhöjda radonvärden i ert hus? Då kan vi hjälpa er både med mätutrustning och en kombinerad lösning med vår Acma HP ventilationsvärmepumo och en radonsug.

Friskluftsventilation

Visste ni att vår Acma ventilationsvärmepump byter luft i en normalstor villa ca 20 gånger per dygn. Man får därmed in 200 m3 ren frisk luft varje timme.

Please publish modules in offcanvas position.