EnerSave BoilerMaster

Denna produkt har utgått ur vårt sortiment. Ny försäljare i Danmark. Vänligen kontakta oss för mer information. Denna unika patenterade uppfinning övervakar pannan och reducerar kontinuerligt förbränningen så att optimala driftspunkter erhålles dygnet runt. Detta sker genom att BoilerMaster fokuserar på brännaren istället för pannans eller radiatorernas vattentemperatur.

En liten dator blir pannans hjärna

Jämför med den moderna bilmotorn, som arbetar med microprocesstyrning och därmed kraftigt reducerar bränsleförbrukningen.
 
Fördelar:
  • Kraftig minskning av oljeförbrukningen
  • Optimerar pannans verkningsgrad
  • Förlänger brännarens livslängd
  • En smart och lönsam investering


Enkel installation och garanterad besparing 
BoilerMaster reducerar bränslebehovet med upp till 30% genom att optimera frekvensen av eldning och stopptider och höjer därmed pannans verkningsgrad vid olika belastningar.


BoilerMaster installeras enkelt på din olje-, gas eller pelletsbrännare och finns i olika utföranden beroende på pannans typ och storlek.

BoilerMaster är utformad  för att utöka effektiviteten i pannan och påverkar inte den normala driften av befintligt fastighetssystem.

BoilerMaster - sparar pengar och skonar vår miljö genom minskade utsläpp!

Acma HP 4900 Four Seasons

Acma HP Four Seasons är en värmepump helt utan utomhusdel som jobbar med både luft/luft och frånluft samtidigt vilket ökar effektiviteten. Få friskluftsventilation och luftrening på köpet! Aggregatet är väl beprövat för att ventilera bort radon som är ett problem i många bostäder.

POLAR AIR - Aircondition / värmepump

Trött på värmen? Skaffa skön svalka i frisk luft! Installera själv en POLAR AIR AC-unit utan utomhusdel. Endast två hål i väggen och jordat eluttag (krävs därför ingen behörighet).

Radon problem?

Har ni problem med förhöjda radonvärden i ert hus? Då kan vi hjälpa er både med mätutrustning och en kombinerad lösning med vår Acma HP ventilationsvärmepumo och en radonsug.

Friskluftsventilation

Visste ni att vår Acma ventilationsvärmepump byter luft i en normalstor villa ca 20 gånger per dygn. Man får därmed in 200 m3 ren frisk luft varje timme.

Please publish modules in offcanvas position.